Soms is het prettig dat het informatiebord altijd klaar staat op een specifiek tabblad. Vaak omdat hier dan alle basis direct informatie zichtbaar is. Cliënten die het bord niet kunnen/willen bedienen hebben dan toch toegang tot alle relevante informatie, het bord staat dan altijd voor ze klaar.
Met de automatische reset instelling van het bord is dit mogelijk. Het bord gaat dan na een in te stellen aantal minuten inactiviteit altijd weer naar het eerste tabblad.
In dit artikel leggen we uit hoe je dit instelt.
Hoe kom ik bij de instellingen?
Ga binnen de online omgeving naar je informatiebord. Selecteer vervolgens “bord bewerken”. Deze optie vind je rechts boven in beeld.

Vervolgens zie je de volgende opties verschijnen en klik je op Bord instellingen:


