Wanneer je een persoon wilt toevoegen aan je account, kun je uit het artikel lezen dat dit via een uitnodigingsmail gaat.
Goed om te weten:
Na 7 dagen is de uitnodiging vanwege gegevensbeveiliging niet langer geldig. Hieronder een voorbeeld waarbij je kan zien dat de uitnodiging is verlopen.

Als je merkt dat je de uitnodiging niet meer kunt gebruiken, moet de accountbeheerder je een nieuwe uitnodiging sturen. De oude uitnodiging moet eerst worden verwijderd door op de prullenbak te klikken, zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding.
Daarna kan de accountbeheerder het bovengenoemde artikel raadplegen om een nieuwe uitnodiging te versturen.
