Inhoudsopgave
Start een nieuwe collega op je locatie en wil je die toegang geven tot het locatie account?
Of wil je in een gezin een ander familielid laten meekijken in de online omgeving?
Je kunt dan de persoon uitnodigen als nieuwe gebruiker. In dit artikel laten we zien hoe dit werkt.
Een begeleider / gebruiker uitnodigen
Ga naar mijneigenplan.nl en log in.
Klik op “Instellingen” rechts bovenin

Klik op “Gebruiker uitnodigen”.

Voer het e-mail adres waarmee deze gebruiker kan inloggen.

Op de volgende pagina kun je de gebruikers rechten toepassen.
Een beheerder kan bij alle gegevens van alle personen.
De begeleider ontvangt een uitnodiging per mail. Open de mail en accepteer de uitnodiging door op de link te klikken. Hierbij kan de genodigde kiezen uit bestaande gebruiker of nieuwe gebruiker.
Indien de begeleider een bestaand account heeft dan is het mogelijk dat de begeleider kan schakelen tussen verschillende accounts.
Instellen van gebruikersrechten
Wanneer je een account hebt gekregen, kun je instellen welke planningen en/of kalenders je kunt bekijken. Het is namelijk niet altijd nodig dat je toegang hebt tot alle planningen. Dit is om te voldoen aan de AVG-wet (Algemene verordening gegevensbescherming).
Lees hier meer over:
Verwijderen van een begeleider / gebruiker
Als je als begeleider het account wilt verlaten, of er is een begeleider niet meer werkzaam in het account, dan is het mogelijk dat er op het prullenbakje wordt gedrukt. Hierdoor verlies je zelf toegang tot het account, of ontzeg je toegang aan je collega.
